MACHWERKET præsenterer udstillingen FRIKADELLERNES DILEMMAER af claus ejner

Frikadellen er en håndfuld kødfars formet til en bolle og stegt på en pande. Derved ligner frikadellen på en prik et forelsket hjerte og et hjerte, der længes efter forelskelse! Kærligheden former én (omformer!?) og får en til at forme (omforme!?).

Udstillingen Frikadellernes dilemmaer handler om kærlighed! Ikke kærlighed som en tæer-krummende sentimental personlig bekendelseshistorie. Udstillingen formulerer eksistentielle statements omkring de dilemmaer kærlighedens væsen, længsler, former, forestillinger, konsekvenser mm. skaber og rummer. Nogle gange tvinges beskueren til at sluge et pindsvin, andre gange får beskueren en fryser i hovedet, andre gange igen er beskueren nødsaget til at genoplive et stoleben. Optikken er i de fleste tilfælde både kvindens og mandens perspektiv.

Udstillingen byder på tegninger, tegneserie, collage, linoleumstryk, "skulptur", maleri (et styk :-)) og en vinduesdekoration.

claus ejner er uddannet billedkunstner fra Det Jyske Kunstakademi. Han har blandt andet udstillet på OVERGADEN -Institut for Samtidskunst og Spring06, hvor han udstillede kunstprojektet Forsyningscentralens Rapport 1 og 2, hvis daglige rapporter i udstillingsperioden kunne ses på aarhus.nu (april/maj) og kopenhagen.dk (august/september).

Der udgives et 8 siders katalog til udstillingen.

UDSTILLINGSPERIODE: 9. februar til 2. marts 2007
FERNISERING: Fredag den 9. februar 2007 kl. 17 - ?

ÅBNINGSTIDER: Torsdag-fredag kl. 11.30 - 17.00, lørdag kl. 10.30 - 15.00

MACHWERKET
Vestergade 62
8000 Århus C
+45 2076 8184
www.machwerket.dk